dshe tanyamunkaA kotrási munkálatok mellett, a vízpart is nagy átalakuláson esett át a horgásztanyán az elmúlt néhány napban.

 

Hétköznap a hosszú stég kettészedése és áthelyezése zajlott. A munkálatokban önkéntes tagjaink segédkeztek, mely az egyesület elnöke, Somfai Rezső irányításával és a halőri brigád támogatásával valósult meg, köszönjük a segítséget!


Miközben a meder kotrása zajlik, a partoldal is megtisztult: kivágásra és feldarabolásra kerültek a veszélyesnek minősített nyár- és fűzfák, valamint a rézsűt sűrűn benövő és elcsúfító fiatal hajtások. A kivágott faanyag válogatásában és darabolásában is hathatós segítséget kaptunk a hétvégén tagjainktól.

 

Külön köszönjük a tanya gondnokságának, Galovics Lászlónak és Erzsébetnek a kitartó és állhatatos munkavégzést, melyet a horgásztanya rendben tartása érdekében végeznek nap, mint nap!


A munkálatok még nem fejeződtek be, a továbbiakban is számítunk tagjaink együttműködésére. Képek a galériában, a megtekintéshez kattintson ide!

 

Az egyesület vezetősége ezúton is szeretné megköszönni a résztvevőknek a segítséget, akik szabadidejüket és energiájukat áldozták a tanya rendbe tételéért:

 

Antal Gábor
Breier Attila
Józsa Tamás
Katona Miklós
Lábadi József
Lép Ferenc
Lép László
Milek Attila
Milek Ferenc
Pintér József
Simon Csaba
Vajda Tibor


Köszönjük szépen!