dshe naptar2020Az alábbiakban egy csokorba gyűjtöttünk pár fontos dátumot, melyek az első félévben érdekesek lehetnek a jelenlegi, és a leendő horgászok számára egyaránt.
 
 
 
 
Február 1.: a 2019-es állami és területi jegyek érvényüket vesztették, kizárólag az új engedélyek birtokában lehet horgászni!
 
Február 3.: kezdődik a csuka tilalom, kérjük ennek figyelembe vételét és betartását. ( lásd Eseménynaptár  )
 
Február 10. 16:00 : horgászvizsga az egyesület horgásztanyáján, bővebb információért kattintson ide.
 
Február 15. : a csónakhely- és/vagy szekrénybérlési igények jelzésének és a bérleti díjak befizetésének határideje a 2020-as évre.
 
Február 28. : a 2019-es fogási naplók összesítésének és leadásának határideje, melynek módját előző cikkünkben részleteztük.
 
Március 2. : a fogassüllő, a kősüllő, a balin és a csapósügér tilalmi ideje ezen a napon kezdődik. ( lásd Eseménynaptár )
 
Március 09. 16:00 : horgászvizsga az egyesület horgásztanyáján, bővebb információért kattintson ide.
 
Március 21. (rossz idő esetén március 28.) : ezen a napon kerül megrendezésre a tavaszi környezetvédelmi nap, melyre várunk minden tagot (és nem tagot), aki szívesen részt venne az aktuális a vízparti munkákban (szemétszedés, horgászhelyek megtisztítása az uszadéktól, a horgásztanya takarítása, stb.). A munkavédelmi eszközökről, enni- és innivalóról az egyesület vezetősége gondoskodik, szeretettel várunk mindenkit a tavaszi nagytakarításra.
FONTOS: az egyesület horgászrendjének 3.22 pontja kimondja, hogy környezetvédelmi napon 0 órától 12 óráig az érintett vízterületeken tilos a horgászat, mely tiltás figyelmen kívül hagyása az engedély bevonásával jár!
 
Március utolsó hete : egyesületünk megkezdi a 2020-as pontytelepítéseket, az előzetes terveknek megfelelően ebben az időszakban kerül először telepített ponty vizeinkbe. A pontos dátumot később adjuk közre a megszokott hirdetési felületeken (honlap, iroda, horgásztanya és vízparti hirdető felületek).
 
Május 1. : évek óta hagyományosan ezen a napon rendezzük meg az Öböl Kupát, idén sem lesz ez másként. A versenynappal kapcsolatos bővebb információkat (versenyszabályok és program) később tesszük közzé.
 
Június/július: Sziget Kupa pontos dátum és program később kerül kihirdetésre.