dshe wnyTájékoztatjuk a tagságot, hogy március 20-án és 21-én környezetvédelmi napokat tartunk a Kikötő-öbölben, a Felső-öbölben és a horgásztanya területén.

 

 

Terveink szerint pénteken a két öböl partját a Dunaferr iskola diákjai segítségével megtisztítjuk az eldobált, vagy idesodródott kommunális hulladéktól.

Szombaton a horgásztanya területén selejtezünk, illetve a vele szemben található töltésoldalban tartunk szemétszedést. Tervben van továbbá a füzesben a veszélyessé vált, illetve már kidőlt fák feldarabolása és eltávolítása a Pentele Önkéntes Tűzoltó Egyesület közreműködésével, előre is köszönjük a segítséget.

 

Gyülekező mindkét nap reggel 8 órakor a horgásztanyán!

 

Egyesületünk vezetősége szeretettel vár mindenkit aki késztetést érez, hogy szebbé, tisztábbá tegyük a vízpartot és a tanyát. Védőfelszerelésről, zsákokról, ételről és italról az egyesület gondoskodik a munkában részt vevők számára.

 

Kérjük továbbá, hogy aki biztosan el tud jönni (bármelyik napon), az legyen szíves előre jelezni az irodán vagy a horgásztanyán részvételi szándékát, hogy a szükséges tárgyi eszközökkel, illetve az étel és ital mennyiségével kalkulálni tudjunk. Az elérhetőségek itt találhatóak!

 

 

Tisztítsuk meg környezetünket, legyünk minél többen!

 

Előre is köszönjük a segítséget!