Zakar Bíborka 6.oA mai napon került megrendezésre - szűkített keretek között - a gyermekrajzpályázat eredményhirdetése és a díjak átadása a horgásztanya udvarán.

 

Három kategóriában (óvodás, alsós- és felsős iskolás) összesen 77 pályamű érkezett be az egyesületi irodába, mely számokat látva nyugodtan kijelenthetjük, óriási érdeklődés övezte a megmérettetést. A gyerekek és a felkészítő tanárok is igazán kitetttek magukért, fantasztikus rajzok és festmények készültek, köszönjük!

 

Mindhárom kategóriában a 3 dobogós és egy különdíjas kapott szép emlékként oklevelet és ajándékcsomagot, mely a rajzoláshoz és természetesen a horgászathoz kapcsolódóan tartalmazott értékes ajándékokat.

 

Fontos kiemelni, hogy erről a versenyről senki nem távozott üres kézzel! Minden pályázó - helyezéstől függetlenül - ajándékba kapja az egyesülettől a 2021. évre szóló tagságot, állami jegyet és az egyesület kezelésében lévő Felső-öböl és Kikötő-öböl vízterületekre szóló éves területi jegyet.

Kérjük a kedves szülőket, hogy aki igényt tart a jövő évre szóló engedélyre a pályázaton részt vevő gyermeke részére, az jelezze felénk a horgászirodán 2021. január közepétől!

 

A rajzok és az átadón készült képek megtekintéséhez kattintson az alábbi linkekre:

 

Pályaművek

 

Eredményhirdetés képek

 

 

Jöjjenek hát a díjazottak kategóriánként:

I. korcsoport (óvodás):
 
 3.) Bak Dorka
+ a különdíjas: Kis Levente
 
II. korcsoport (alsós iskolás):
 
+ a különdíjas: Simóc Szilvia
 
III. korcsoport (felsős iskolás):
 
+ a különdíjas: Zakar Bíborka

 

Gratulálunk a szép eredményekhez és a csodálatos pályaművekhez!