dshe 2021A 2020-as horgászév zárásához közeledve összeszedtük a fontosabb tudnivalókat, melyek az alábbiakban olvashatóak:

 

 

 - a 2020-as állami jegy és az éves területi jegyek érvényessége 2021. január 31-én 24 óráig tart,

 - a 2020-as fogási naplók leadási határideje: 2021. február 28.

 - a fogási naplókat kérjük a már megszokott módon összesítetten, személyesen leadni az irodán, nyitvatartási időben.  Az éves összesítéshez nyújt segítséget ez a kis videó!

 FONTOS:  a 2013-ban kiadott Halgazdálkodási és a hal védelméről szóló törvény jelenleg érvényben levő rendelete értelmében,

„… a horgászszervezet a határidőn túl leadott, hibásan kitöltött (NEM ÖSSZESÍTETT!) vagy le nem adott fogási napló esetén is kiadhatja az Állami Horgászjegyet. Ebben az esetben az Állami Horgászjegy díja a mindenkori díj kétszerese.” A „0-s” fogási naplót is összesíteni kell a 7. oldalon!

 

2021-ben a MOHOSZ által megállapított szankciós büntetés:  3.000 Ft.

 

 - a 2021-re megállapított díjakat (állami, területi jegyek, tanyabérleti díjak) az Árak 2021. menüpontban lehet megtekinteni

 - a tanyadíjak befizetési határideje 2021. február 15.

 

Jelen pillanatban állami jegyet és területi jegyet még nem áll módunkban kiadni, de amint változik a helyzet, azonnal jelezni fogjuk itt a honlapon és a Facebook csoportban is.

Az irodai ügyintézés alatt kérjük a járványügyi intézkedések fokozott betartását: egyszerre lehetőleg csak annyi ügyfél legyen az ügyféltérben, ahány ügyintéző, valamint belépés előtt kérjük, hogy vegyék fel a maszkot! Megértésüket köszönjük!