hvdsz logoA Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége (HVDSZ) csapatbajnokságot hirdetett a tagegyesületek számára. Nagy örömmel tesszük közzé, hogy csapatunk a dobogó legfelső fokán végzett, szívből gratulálunk nekik a szép eredményhez!

 

 

Az Igarpusztai tavakon rendezett versenyre 11 egyesület 7 csapata nevezett be. A felnőtt horgászok 4 órán át, az U15, U20 és a női versenyzők 3 órán át küzdöttek a Szövetségi csapat bajnoki címért. A versenyen úszós és fenekezős módszerrel is lehetett horgászni, 1 bot 1 horog használatával. A főszerepet a pontyok kapták, ezek mellett nagytestű kárászok és keszegek fogása volt jellemző.

 

Felnőtt kategóriában bravúros eredménnyel zártak a mieink, két szektor 1. és egy szektor 2. eredménnyel. Dürgő Zoltán a csapat felnőtt tagja elnyerte a versenyen a „legtöbb halat fogó” címet 16.160 gramm fogással.

 

Vércse Ábel József versenyzőnk a HVDSZ Szövetség U15-ös bajnokaként zárta a versenyt.

 

Az egyesület csapata közel 20 éve nem nyert szövetségi bajnokságot, csapat tagjai az elmúlt időszakban kiemelt fontossággal készültek erre a megmérettetésre, melyet az eredmények is hűen tükröznek.

 

20220507 144659 

 

Csapatvezető: Szabó Máté

 

Csapattagok:

  • Dürgő Zoltán, Rettiger Dávid, Fazekas Attila (felnőtt kategória)
  • Vércse Ábel József (U15 kategória)
  • Tóth András (U20 kategória)
  • Kósa Edit Ágnes (női kategória)

 

Gratulálunk!